19. Jun 2024. 
PINK    PINK M    PINK PLUS
POČETAK    VESTI    TV PROGRAM    KOMPANIJA    TV LICA    TV PROJEKTI    MARKETING    MAPA SAJTA    KONTAKT
  Početak TV Projekti  Serijski program

Veliki izbor raznovrsnog igranog programa strane produkcije omogućava publici da se u svakom trenutku opusti i zabavi uz naš program. Serije kao što su: “Očajne domaćice ” , “Arlis ”, “Izgubljeni”, "Gilmorove"… spadaju u red najboljih i najgledanijih u svetu, a posredstvom TV Pink i kod nas. U serijski program uvrstili smo i latinoameričke telenovele koje ženska populacija posebno voli.
RTV Pink naročitu pažnju posvećuje sopstvenoj produkciji najslojevitijih programskih sadržaja. Kruna ovih napora je proizvodnja relevantnog domaćeg igranog programa. Ovaj televizijski format je retkost na televiziskom tržištu jugoistoka Evrope upravo zbog svoje produkcione posebnosti. RTV Pink je lider u ovoj vrsti produkcije i od početka kalendarske 2003 godine je snimila i za emitovanje pripremila više domaćih igranih serija, kao i dve serije humorističkih minijatura, što u sopstvenoj produkciji, što u koprodukciji.
Trenutno se emituju: “Mješoviti brak“, “Ljubav, navika, panika“, "Agencija za SIS", "Seljaci", "Obični ljudi", "Vila Marija".

Urednik domaćeg serijskog programa: Slobodan Šuljagić

 
Vrh strane
Pišite nam
POČETAK    VESTI    TV PROGRAM    KOMPANIJA    TV LICA    TV PROJEKTI    MARKETING    MAPA SAJTA    KONTAKT