Srecna Nova Godina  
POČETAK | VESTI | TV PROGRAM | MARKETING | KONTAKT
Pocetak
Kultura
Cirih
Beč
°C do °C °C do °C
Beograd
Berlin
°C do °C °C do °C
DANAS Vreme sutra
     Detaljna prognoza
Cirih
Beč
°C do °C °C do °C
Beograd
Berlin
°C do °C °C do °C
SUTRA Vreme danas
     Detaljna prognoza
Izvor:Tanjug
[  16:49 / 22.04. ] Štampaj
Košarka: Čović: Ostvarili sve planirano
Predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je ekipa u dosadašnjem delu sezone ostvarila sve što je planirano, ali da se tu ambicije ne završavaju i da se sada sva pažnja usmerava na osvajanje trofeja u ABA ligi.
"Sve što smo planirali u dosadašnjem delu sezone uspeli smo da ostvarimo. Prvi put u istoriji kluba plasirali smo se u Top 16 fazu Evrolige, treći put uzastopno smo osvojili Kup Radivoja Koraća, a sada smo obezbedili i učešće u Evroligi, treću godinu zaredom", rekao je Čović za klupski sajt.
Prema njegovim rečima posebno je srećan pruženim partijama protiv Partizana u polufinalnoj seriji regionalnog takmičenja.
"U potpunosti smo nadigrali "večitog rivala" i apsolutno zasluženo došli u poziciju da se borimo za šampionski prsten. Razloga za zadovoljstvo ima na pretek, ali opuštanja ne sme biti, ni kod igrača i članova stručnog štaba, ali ni kod navijača. Želja svih nas je da fantastičnu sezonu u ABA ligi, u kojoj smo srušili mnoge rekorde, završimo na najbolji mogući način. Za to će biti neophodna još veća borbenost i požrtvovanje igrača na terenu, ali i još snažnija podrška navijača", istakao je Čović.
Čović ističe da je neophodno da ekipa zadrži visok nivo koncentracije jer još nisu ostvareni svi ciljevi.
"Na pravom smo putu, ali treba načiniti i taj poslednji korak. Svu pažnju ćemo usmeriti na teren i na predstojeće mečeve finala ABA lige. Izdržali smo velike pritiske, uložili smo ogroman trud i rad i verujemo da će se to isplatiti. U pojedinim medijima se već licitira o statusima pojedinih naših igrača što smatram da je veoma opasno s obzirom na trenutak u kome se nalazimo, jer nam predstoje utakmice u kojima će se odlueivati šampion ABA lige, a mi svakako kao organizovan klub moramo uvek da pravimo projekcije za budućnost. Međutim, nećemo dozvoliti da nas bilo šta poremeti", zaključio je Čović.



Nema drugih vesti u ovoj kategoriji.
  W@P | RSS
Pink BH Pink Media Group RTV Pink Pink M ©MMVI, Radio Televizija PINK. All Rights Reserved.