RTV Pink - Radio Television Pink
Pocetak
ENGLISH
POČETAK | VESTI | KOMPANIJA | MARKETING | 
Pocetak

"Trenutak istine" je novi projekat TV Pink , show kviz koji će vas naterati da budete iskreni. Ukoliko želite da se obogatite na brzaka moraćete da govorite apsolutnu istinu
i 5.000.000 dinara je vaše!


TRENUTAK ISTINE će staviti učesnike na test detektora laži, koji otkriva da li govore istinu, za šansu da osvoje pet miliona dinara.

Izazov TRENUTKA ISTINE je jednostavan – odgovori iskreno na 21 pitanje, koja postaju sve intimnija i u zavisnosti od odluke poligrafa, osvoji i do 5 miliona dinara. Ovo je jedini kviz gde učesnici znaju i pitanja i odgovore pre nego što igra počne.
Pre samog takmičenja učesnici pristupaju testiranju na detektoru laži gde im se postavlja serija pitanja od strane poligrafskog eksperta, koji snima (zapisuje) njihove odgovore. U svakom trenutku, od poligrafskog testiranja pa do samog snimanja TV kviza, učesnici mogu da promene svoje odgovore ili da odustanu od takmičenja.
Da bi osvojili 5.000.000 dinara, učesnici moraju da govore istinu. Naravno, pitanja su lakša kada je ulog manji, ali kako se ulog povećava, stoje pred izazovom da priznaju neke stvari za koje bi obično lagali. Teža pitanja mogu biti posebno neprijatna zato što ih učesnik obelodanjuje pred supružnikom, prijateljima i porodicom, koji im prate i komentarišu svaku reč. Koje će sve mračne tajne nako otkriti za pet miliona dinara?

TRENUTAK ISTINE je licencirani show (“The Moment Of Thruth” ©ShineReville), koji se uspešno proizvodi i emituje u još 23 zemlje uključujući SAD, Španiju, Brazil, Nemačku, Francusku, Italiju i Veliku Britaniju.

Prijavu za "Trenutak istine" možete skinuti ovde.

MOLIMO VAS DA ISPUNJENU PRIJAVU I PRILOŽENE DVE FOTOGRAFIJE POŠALJETE NA E-MAIL ADRESU istina@pink.co.rs,
ili odštampanu i ispunjenu prijavu sa dve fotografije na adresu:

RTV Pink
Za emisiju „Trenutak istine“
Neznanog junaka 1
11000 Beograd

Prijave kandidata na broj telefona 064-0150-191

Putem SMS-a
Za prijavu ukucaj ISTINA napravi razmak i upiši: ime, prezime, godište, zanimanje i razlog prijavljivanja i SMS pošalji na 5050.

SMS TELEKOM
SMS TELENOR
SMS VIP
38 din (cena sa PDV-om)
38.94 din (cena sa PDV-om)
35.4 din (cena sa PDV-om)

 
Pink Films International Pink Media Group ©MMVI, Radio Televizija PINK. All Rights Reserved.